Godt nyttår!

Vi feirer nytt år med ny hjemmeside, vi håper den faller i smak. Den er fortsatt under utvikling, mer informasjon og bilder kommer etterhvert. 2020 blir et spennende år, vi håper å utvide tilbudet i gårdsbutikken med epler og kanskje grønnsaker. Vi har som vanlig jordbær, bringebær og moreller, og kassesalg av kjøtt. I tillegg til kassesalget vil vi selge stykningsdeler, suppe- og grytekjøtt og kjøttdeig enkeltvis. Les mer under «kjøttsalg».

Før våren kommer er det mange oppgaver som skal utføres. Vi beskjærer morelltrær, utfører vedlikehold på maskiner og bygninger, gjør unna kontorarbeid og annet som hører med. I fjøset er det liv og røre, det stelles og fôres hverdag som helg. I november/desember fikk vi 18 kalver, og vi venter ny runde i februar. En av kalvene må flaskes opp da mammaen hans dessverre ikke ville ha noe med han å gjøre. Det blir noe ekstra arbeid, men lille Emil vokser for hver dag og er veldig glad for sin tobeinte matmor.
Utenfor fjøsets vegger foregår det tømmerhogst, gamle beiteområder ryddes slik at kuene får enda mer plass å boltre seg på til sommeren.

Selv om kalenderen bare sier januar gleder vi oss stort til de første jordbæra blir modne – kanskje er vi først ut i år også! I fjor kunne vi selge de første kurvene 10. juni, og vi hadde jordbær fram til 17. juli. Moreller og bringebær har vi vanligvis fra midten av juli, hvor lenge sesongen varer avhenger av været. Til høsten håper vi at vi kan tilby epler fra Berger Gård.

Takk til alle våre gode kunder, og velkommen til alle nye. Håper 2020 byr på mange gode smaksopplevelser, vi vil gjøre vårt beste for å tilby råvarer av god kvalitet her fra gården. Første mulighet nå er i februar, da har vi en okse og ei ung ku som skal slaktes. Ta kontakt for bestilling.