Grønnsaker og poteter

Vi er i full gang med å anlegge grønnsakshagen vår. Vi har satt poteter (fem ulike sorter) og løk, plantet brokkoli og kål, sådd gulrøtter, sukkererter og reddiker. Forhåpentligvis kan vi selge dette fra gårdsbutikken i løpet av sommeren/høsten. Det blir spennende å se hvordan avlingene blir og om det er interesse for å kjøpe dette fra gården.

Morelltrærne er i full blomst, og det ser lovende ut i jordbæråkeren. Vi er spente på bringebæra, i fjor førte frost på våren og mye regn til liten avling. Kanskje det blir en bedre sesong i år. Vi satser iallefall på å få fylt opp den nye og større gårdsbutikken med frukt, bær og grønt.

Korona-situasjonen fortsetter å påvirke hverdagen til de aller fleste, men det er godt å se at samfunnet såvidt begynner å åpne igjen. For oss er det utfordrende med arbeidskraft til sesongen, vi har heldigvis fått noen nye ansatte fra EU og et par norske sommerhjelper. Men det er mye bær som skal plukkes, og vi er åpne for forslag hvis det er noen som ønsker seg litt ekstra å gjøre i sommer!

Vi er i gang med kjøttsalget igjen, det blir ny runde kassesalg mot slutten av mai. Det er bare å bestille for de som ønsker det. Ønsker alle en fin dag og videre vår, så håper jeg vi ses til sommeren.