Sesongen er i gang

Endelig er jordbæra våre modne og gårdsbutikken er herved åpen. Vi har nydelige kurver med rumba til salgs, samt rabarbra, salat og redikker. Det blir bare mer og mer jordbær framover, mens de ulike grønnsakene har vi begrenset antall av. Men det blir mye forskjellig, vi venter kål, brokkoli, tomater, agurk, sukkererter, beter, pipeløk, purreløk, gul og rød løk med mer. Det blir spennende!

I tillegg til bær, frukt og grønt selger vi storfekjøtt fra gårdsbutikken. Vi har en del gryte- og supperkjøtt i butikken nå, og i slutten av juni/starten av juli får vi inn mer kjøtt. To dyr er sendt til slakt forrige uke, og etter mørning, skjæring og pakking kan vi fylle hyllene. Hvis noen vil bestille kasse er det bare å sende melding/mail. Vi tar ikke mot bestilling på stykningsdeler, her er det førstemann til mølla. Kjøttdeig kommer vi til å ha mye av.