Spennende nyheter!

Vi er godt i gang med det nye året her på Berger. Det går for det meste i daglig stell av alle dyrene, vedlikehold av bygninger og maskiner, tømmerhogst og kontorarbeid. Det er fint å bruke vinteren til å komme à jour med papirene og planlegge kommende sesong.

Et annet prosjekt vi bruker mye tid på om dagen er selskapslokalet på gården. Tidligere har vi leid ut hele lokalet og driften av det, men nå tar vi selv over styringa. Det er veldig spennende og åpner for mange muligheter – ikke minst for deg som planlegger et arrangement! Du har sikkert sett lokalet hvis du har kjørt forbi gården – det er det hvite huset med blå dører som ligger helt opp mot veien med «Berger Gård» på veggen. Nå kan du leie selskapslokalet til ditt arrangement, det være seg konfirmasjon, bursdag, etterpålag, bryllup, møte, kurs etc. Les mer på «selskapslokale«.

Foreløpig jobber vi med oppussing av kjøkkenet og en del andre forberedelser som må gjøres, men fra april vil det være klar for fest. Bilder kommer når vi er ferdige med klargjøringen. Men ta gjerne kontakt allerede nå om du har spørsmål eller har lyst til å komme og se.

Ps. vi får mange forespørsler om vi har mer ved til salgs. Vi er dessverre helt utsolgt, nye muligheter til høsten.
Vi har derimot storfekjøtt på lager, se oversikten over hva vi har på siden for kjøttsalg. Ta kontakt hvis du vil komme og se/kjøpe.

Hilsen fra kyrne og en liten rømling.