Julebord?

Det går mot jul og vi har ledig kapasitet i selskapslokalet. Se under «selskapslokale» for informasjon om leie, priser og ledige datoer. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å komme og se lokalet, det egner seg godt for julebord med venner eller kollegaer, bursdagsfest, møtevirksomhet eller minnesamvær.

Gårdsbutikken holder fortsatt åpent, vi har epler, eplemost, poteter, storfekjøtt, svinekjøtt og italiensk is (gelato og sorbet). Vi åpner dørene på morgenen og stenger vanligvis rundt kl. 19.00. Åpent hver dag. For øyeblikket er vi utsolgt for tørr ved, men vi har mer på låven som vi håper blir klart for fyring før jul. Ta kontakt for å stå på «venteliste».

Vi slakter en flott okse i uke 45, så nå er det mulig å bestille storfekasse igjen. Utlevering blir i månedsskifte november/desember. Kilopris ved kassesalg 220,-. Vi har også mer svinekjøtt igjen, kilopris halv gris 140,- (ferdig partert). En halv gris gir mange gode middager og deilig ribbe til familien til jul!

På bildet under ser du mørbrad av svin klar for tilberedning i gryte i stekeovn. Enkel og veldig smakfull middag, perfekt for mørke høstdager! Oppskrift: https://www.lecreuset.no/no_NO/svinemorbrad-ovnsstekt-i-gryte-med-pastinakk–epler-og-timian/r0000000000492.html Jeg byttet ut pastinakken med det jeg hadde av rotgrønnsaker i kjøleskapet, og kokte poteter som tilbehør og laget brun saus med kraft fra gryten. Oppskriften sier 3 mørbrad, jeg bruke stykningsdelen «Mørbrad på beinet» fra egen gris. Oppbevar restekjøttet i tett boks i kjøleskapet og varier tilbehøret, vi hadde nok kjøtt til tre deilige middager (2 voksne).