Takk for i år

Vi ønsker å takke alle våre kunder for et flott år med rekordbesøk i gårdsbutikken. Det er veldig gøy og inspirerende å selge kvalitetsprodukter direkte til kunden, vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får fra dere. I år har vi solgt storfekjøtt, svinekjøtt, jordbær, bringebær, moreller, poteter, epler og eplemost, alt produsert her på Berger Gård. Det har også vært stor pågang på vedsalg, og selskapslokalet har vært i bruk både til konfirmasjoner, bursdager og møter.

En stor takk til alle våre samarbeidspartnere og de flinke sesongarbeiderne våre. Det har vært nok et krevende år grunnet korona-situasjonen, men vi har kommet oss gjennom og krysser fingrene for et bedre 2022.

Gårdsbutikken er stengt for i år, vi er klare igjen når den første jordbæra er moden! Vi har noe storfekjøtt og svinekjøtt på lager, og det blir antakelig ny runde med kassesalg i mars. Ta kontakt for bestilling. Godt nyttår!