Herlig med vår!

Årets første blåveis tittet fram ved hogstflata forrige uke – det går mot vår og sommer på Berger.

Med nytt liv i fjøs og hus (!) har det vært rolig i gårdsbutikken på nyåret. Vi venter med å åpne dørene til bærsesongen er i gang, men før det selger vi både storfekjøtt og svinekjøtt på bestilling.

I mars og april (eller så langt lageret rekker) selger vi «Middagskassen» på ca. 10 kg til kr 2000,- Kassen inneholder et variert utvalg av stykningsdeler fra storfe og svin, f.eks. flatbiff, koteletter, svineskank og oksestek. Fyll fryseren med kvalitetskjøtt til vårens middager!

Vi får mange meldinger om vi har ved til salgs, det er dessverre helt tomt. Men vi tar gjerne mot bestillinger for høsten. I år blir det mest blandingsved da det er det vi har hugget i vinter.

Selskapslokalet står klart til bruk, nå som det endelig er åpnet for å samles som vanlig håper vi på mange arrangementer. Ta kontakt for informasjon og visning.

Velg de ulike kategoriene i menyen for informasjon og priser på våre produkter/tjenester. For spørsmål og bestillinger ser vi helst at du kontakter oss på e-post i første omgang, vi prøver å svare i løpet av noen dager.