Full fart i gårdsbutikken

I år kunne vi skilte med ny rekord – jordbær til salgs 2. juni! Så tidlig har vi aldri hatt modne jordbær før, så det er gøy. Vi plantet en for oss ny jordbærsort i fjor, Flair, dette er en sort som er kjent for å blomstre tidlig. I tillegg har vi satt opp tunell over en liten del av åkeren, og det ga resultater. Flair utenfor tunell ble moden en drøy uke senere.

Rumba er også tidlig ute i år, her har vi ingen tunell men bruker duk på vinteren for å beskytte mot frost. Duken tas av og på et par ganger på våren, i år ventet vi lenge før vi tok den av for siste gang. Når bæra «drives» fram på denne måten kan man høste litt tidligere. 12. juni kunne vi selge den første kurven med Rumba fra gårdsbutikken.

Så langt har det vært mange kunder innom, vi er så glade for at dere handler lokalt! Kjempegøy å selge kvalitetsprodukter rett fra gården – det er klart jordbæra blir ekstra god når den nytes samme dag som den plukkes. I tillegg til jordbær har vi storfekjøtt, svinekjøtt, eplemost og fryst bringebær for salg. Gårdsbutikken har åpent alle dager fra ca. 08.00-20.00. Til tider betjent. Bestilling av kasser gjøres på forhånd via e-post, facebook eller tlf. 91314197. Velkommen!