Vi selger egenprodusert ved i 1000 l. sekk på pall, ustablet.

Tømmeret blir hogd på vinteren og kløyvd med vedmaskin tidlig på våren. Vedkubbene er ca 30 cm lange, tykkelsen varierer men normalt blir en trestamme kløyvd i fire. Pallene står utendørs til tørk gjennom sommeren, og dekkes med presenning for ikke å bli våte.

Vi bruker fuktighetsmåler for å kontrollere at veden er tørr nok for salg. Ifølge norsk standard skal bjørkeved ha maks 20% fuktighet og blandingsved maks 22% fuktighet for å regnes som tørr og egnet for fyring. Normalt er veden fyringsklar fra august.

Priser 2023: UTSOLGT

1000 l. ustablet blandingsved: 1250,-

Levering Berger: Gratis

Levering Sande: 250,-

Levering Svelvik: 250,-

Levering Drammen: 500,-

Pant pall: 250,-

Alle priser er inkl. mva.

Levering

Ved levering kommer vi med bil og henger, og veden tippes av (uten pall). Vi prøver å etterkomme ønske om hvor veden skal tippes av såframt det er lett framkommelig for bil/henger. Leveringsprisen gjelder pr. lass, fra 1-6 paller. (Levering på Berger skjer med traktor).
Vi leverer når vi har anledning og det er oppholdsvær, det er ikke alltid det passer med ønskene. Vi gir beskjed før vi drar fra gården, og kan sette av veden selv om du ikke er hjemme om du betaler med Vipps. Levering starter i august så snart veden er tørr.

Henting

Ved henting settes pallen på henger med hjullaster/traktor og man må betale pant for pallen. Du får tilbake panten når pallen leveres på gården igjen. Mål på pall er 120×80 cm, med vedsekk ca. 140×100 cm + 130 cm høyde. Det er ditt ansvar at hengeren er egnet for formålet og er mulig å laste på. Vi tar ikke ansvar for evt. skader på henger som følge av vedlasting. Husk stropper!

Send e-post til bergergaard@grassfora.no eller sms til 91314197. Skriv navn, adresse, antall paller og om du vil hente eller få levert. Skriv ønsket uke for levering. Betaling med Vipps eller kontant. Kan betales med kort ved oppmøte på gården.

Sosiale medier

#bergergaard #bergerbær
#berger

Neste kjøttsalg

icon
Kassesalg storfe: Januar/februar 2024.
Bestill via e-post i dag!