Vi selger egenprodusert ved i 1000 l. sekk på pall, ustablet.

20.10.21 – UTSOLGT for tørr ved. Vi har mer ved som står til tørk på låven. Håper det blir tørt i løpet av november, oppdatering følger.

Priser 2021:

1000 l. bjørkeved – 1100 kr.

1000 l. blandingsved – 800 kr.

Pallen må leveres i retur på gården eller kjøpes for 100 kr.

Prisene er inkl. mva. og gjelder ved henting på gården, vi laster veden på bil/henger. Mål pall 120×80 cm, med vedsekk ca. 140×100 cm + 130 cm høyde. Husk stropper!

Om du bestiller før snøen kommer er det gratis levering på Berger. Levering lenger unna etter avtale, pris etter avstand. Ved full bil (6 paller) leverer vi gratis til Sande og Svelvik, allier deg med naboen!

Vi leverer når vi har anledning og det er oppholdsvær, det er ikke alltid det passer med ønskene. Vi gir beskjed før vi drar fra gården, og kan sette av veden selv om du ikke er hjemme om du betaler med Vipps. Vi kommer enten med traktor eller liten lastebil med jekketralle. Det er ikke alle steder som egner seg like godt for levering, er det f.eks. grus får vi ikke trillet jekketralla og pallen må settes rett av bilen eller veltes av.

Trærne blir hugget på vinteren og kløyvd med vedmaskin tidlig på våren. Vedkubbene er 30 cm lange, tykkelsen varierer men normalt blir en trestamme kløyvd i fire. Pallene med ved står utendørs til tørk gjennom sommeren, og dekkes med presenning for ikke å bli våte. Etterhvert blir pallene satt inn på låven for videre tørk og oppbevaring.

Vi bruker fuktighetsmåler for å kontrollere at veden er tørr nok for salg. Ifølge norsk standard skal bjørkeved ha maks 20% fuktighet og blandingsved maks 22% fuktighet for å regnes som tørr og egnet for fyring.

Send e-post til bergergaard@grassfora.no. Skriv navn, adresse, type ved og når du vil hente/hvilken uke du ønsker levering. Betaling med Vipps eller kontant. Kan betales med kort ved oppmøte på gården.

Sosiale medier

#bergergaard #bergerbær
#berger

Neste kjøttsalg

icon
Pr nå: Stykningsdeler på lager. Neste kassesalg: Tidlig desember 2021.
Bestill via e-post i dag!