Vi selger egenprodusert ved i 1000 l. sekk på pall, ustablet.

UTSOLGT FOR ALL VED FOR SESONGEN 22/23. TA KONTAKT FOR Å BESTILLE VED TIL HØSTEN 2023.

Priser 2023:

KOMMER

Det er pant på pallen på 250 kr. Vi kan tippe veden av og ta med pallen med en gang, eller den må leveres til gården for å få pengene tilbake.

Prisene er inkl. mva. og gjelder ved henting på gården, vi laster veden på bil/henger. Mål pall 120×80 cm, med vedsekk ca. 140×100 cm + 130 cm høyde. Husk stropper!

Om du bestiller før snøen kommer er det gratis levering på Berger. Levering lenger unna etter avtale, pris 100 kr pr pall. Ved bestilling av fire eller flere paller pris 50 pr pall.

Vi leverer når vi har anledning og det er oppholdsvær, det er ikke alltid det passer med ønskene. Vi gir beskjed før vi drar fra gården, og kan sette av veden selv om du ikke er hjemme om du betaler med Vipps. Vi kommer enten med traktor eller liten lastebil med jekketralle. Det er ikke alle steder som egner seg like godt for levering, er det f.eks. grus/gress får vi ikke trillet jekketralla og pallen må veltes av bilen.

Trærne blir hugget på vinteren og kløyvd med vedmaskin tidlig på våren. Vedkubbene er 30 cm lange, tykkelsen varierer men normalt blir en trestamme kløyvd i fire. Pallene med ved står utendørs til tørk gjennom sommeren, og dekkes med presenning for ikke å bli våte. Etterhvert blir pallene satt inn på låven for videre tørk og oppbevaring.

Vi bruker fuktighetsmåler for å kontrollere at veden er tørr nok for salg. Ifølge norsk standard skal bjørkeved ha maks 20% fuktighet og blandingsved maks 22% fuktighet for å regnes som tørr og egnet for fyring.

Send e-post til bergergaard@grassfora.no. Skriv navn, adresse, type ved og når du vil hente/hvilken uke du ønsker levering. Betaling med Vipps eller kontant. Kan betales med kort ved oppmøte på gården.

Sosiale medier

#bergergaard #bergerbær
#berger

Neste kjøttsalg

icon
Pr nå: Alle stykningsdeler på lager. Neste kassesalg: Fortløpende (fryst).
Bestill via e-post i dag!