Vi selger egenprodusert ved i 1000 l. sekk på pall, ustablet.

Tømmeret blir hogd på vinteren og kløyvd med vedmaskin tidlig på våren. Vedkubbene er ca 30 cm lange, tykkelsen varierer men normalt blir en trestamme kløyvd i fire. Pallene står utendørs til tørk gjennom sommeren, og dekkes med presenning for ikke å bli våte.

Vi bruker fuktighetsmåler for å kontrollere at veden er tørr nok for salg. Ifølge norsk standard skal bjørkeved ha maks 20% fuktighet og blandingsved maks 22% fuktighet for å regnes som tørr og egnet for fyring. Normalt er veden fyringsklar fra august.

Priser 2024

1000 l. ustablet blandingsved: 1250,-

1000 l. ustablet bjørkeved: 1500,-

Levering Berger: Gratis

Levering Sande: 250,-

Levering Svelvik: 250,-

Levering over 15 km unna/Drammen: 500,-

Pant pall: 250,-

Alle priser er inkl. mva.

Vårtilbud

Du kan bestille et hengerlass, ca 6 m3/tilsvarende 6 paller, med nykløyvd ved. Veden må tørkes hos deg. Veden kløyves rett opp i hengeren og vi kjører og tipper hele lasset hjemme hos deg. Vi kløyver i mars/april, prisen forutsetter at vi må kunne levere når det passer oss. Du får beskjed på sms før vi kommer, men trenger ikke være hjemme så lenge du kan betale med Vipps.

Hengerlass 6 m3 med nykløyvd blandingsved: 7000,-

Hengerlass 6 m3 med nykløyvd bjørkeved: 8500,-

Levering er inkludert i prisen for Berger/Svelvik/Sande (max. 15 km kjøring). For levering i Drammen og omegn: 500 kr i frakt.

Levering

Ved levering kommer vi med bil og henger, og veden tippes av (uten pall). Vi prøver å etterkomme ønske om hvor veden skal tippes av såframt det er lett framkommelig for bil/henger. Leveringsprisen gjelder pr. tur, fra 1-6 paller. (Levering på Berger skjer stort sett med traktor, paller samles inn i etterkant).
Vi leverer når vi har anledning og det er oppholdsvær, det er ikke alltid det passer med ønskene. Vi gir beskjed før vi drar fra gården, og kan sette av veden selv om du ikke er hjemme om du betaler med Vipps. Levering starter i august så snart veden er tørr.

Betaling

Betaling av ved foregår fortrinnsvis med Vipps til Berger Gård #612309. Betalingen må gjennomføres samme dag som vi leverer. Om veden betales fra et annet navn enn den som har bestilt, må man merke betalingen med navnet som ble brukt ved bestilling. Ved uteblitt betaling sendes betalingskrav via Vipps og deretter faktura. Ta kontakt dersom du har spørsmål ang betaling.

Henting

Ved henting settes pallen på henger med hjullaster/traktor og man må betale pant for pallen. Du får tilbake panten når pallen leveres på gården igjen. Mål på pall er 120×80 cm, med vedsekk ca. 140×100 cm + 130 cm høyde. Det er ditt ansvar at hengeren er egnet for formålet og er mulig å laste på. Vi tar ikke ansvar for evt. skader på henger som følge av vedlasting. Husk stropper!

Send e-post til bergergaard@grassfora.no eller sms til 91314197. Skriv navn, adresse, antall paller og om du vil hente eller få levert. Skriv ønsket uke for levering.

Sosiale medier

#bergergaard #bergerbær
#berger

Neste kjøttsalg

icon
Kassesalg storfe: Juni 2024.
Bestill via e-post i dag!